Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska läsas snabbt...


Era dikten

Orden
Jag tänkte på ord
tänkte på,
hur många gånger man kan addera, dividera, subtrahera
ett eller flera ord

Hur man kan konversera, diskutera, ventilera
samma ord om igen, på flera sätt, på samma sätt, på ditt sätt och mitt sätt, utan vett med med - förståelse...för

Hur många gånger man kan formulera, suspendera, konstruera meningar med samma ord, ord som är detsamma

För med ord kan du legalisera, kontrastera, reflektera...
Till och med diskriminera genom att vandalisera, domdera, segregera andra människor som inte är som du

Du kan organisera, fundera, redigera misstag som du gjort, eller kommer att göra

Rumstera, attrahera dom som är mest koncentrera-de

Också gradera sedan leverera för att eliminera det som inte passar dig

Du kan lätt kolonisera, arrangera, kontrollera
När du sedan...

Minerat, gjort så hela världen kolliderat, havererat ska du alltihop till mig fakturera eller
dedikera - med ord.




Fri vers av Kim S.
Läst 487 gånger
Publicerad 2005-01-28 20:12



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Bra och väldigt rapp dikt
kul funderingar
2005-01-29

  Kramiz
fin
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.