Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JENNY du är en enormt fin och stark människa och vän


Kvinnor kan

En kvinna med en styrka som knappt går att beskriva.
En vilja hård som sten.

En person jag känner igen mig i.
Där inga ord behövs för att vi ska förstå varandra.

Vi har något gemensamt, något väldigt stort gemensamt.
Vi har båda samma känsla.

Våra problem har gjort oss till grymt starka kvinnor idag.
Kvinnor som vet vad vi vill ha och gör vad vi vill.

Även om vi kommer stöta på problem igen, för det kommer vi.
Så har vi både styrkan och erfarenheten att ta oss igenom det.

Du får mig att bli ännu starkare.


Tack!




Fri vers av KLANG
Läst 739 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-07 13:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Sådana kvinnor behövs, överallt, dessa underbara starka kvinnor.
2010-04-14

  stella
Bara hos kvinnor har jag funnit riktig styrka.
2007-07-14

  kj_
Jätte bra och jätte självsäker. Själv brukar jag alltid tvivla på mina förmågor!
2007-07-10

  Christine
Hurra för alla världens bästa vänner! Och alla världens bästa kvinnor! Stå upp, vi är starka och vi gör det vi själva känner för. Det är den känslan jag får när jag läser. Jättebra!
2007-07-07
  > Nästa text
< Föregående

KLANG
KLANG