Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna år 1994

Jag mötte dig en vårdag 1994.
Det var nog i mars vill jag minnas.
Solen var då redan varm,
och jag fick vila vid din barm.
Så härligt det kändes.
Och våra kinder blossade heta
och röda av kärlekens hetta,
och varför skriver jag nu detta.
Jo för att ni skall få veta
att efter en vackrare kvinna
får man allt leta.
Tyvärr blev lyckan allt för kort
Vi var av allt för olika sort.




Fri vers av hero40
Läst 974 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-07-24 22:47



Bookmark and Share


  Emmelina
slutet är genialt! abrupt och kontrast
2008-10-18

  Dessie 35
fint skrivet ..
2008-01-01

  DanSan
***************************

En mästare har ordat som bär på
rimkonstens dyrbara nyckel . . .

Denna har jag missat fast du har
den bland dina läsvärda!

det blir *APPLÅD och BOKMÄRKE*

***************************
2007-12-01

  Daniela Linder
jag gillar att den är så ärlig. det är inte enkelt även om det känns så otroligt starkt. Gillar!
2007-11-14

  aol
sann rak vacker
2007-11-05

  boobcacky
Jag har inte levt så länge, men känslan väcks av det du skriver.
underbart.
2007-10-11

  Lillasyster F
Vackert och vemodigt skrivet.
2007-10-10

  Mats Henricson
EN oerhört vacker kärlekshyllning med fin nostalgisk underton .
2007-10-08

    ej medlem längre
Gud va underbar..kan relatera till denna text. Vacker och sorglig..låter som mitt ex skrivit om mig :-/
Från en annan Anna
2007-10-06

  poemthing
Rimmen rimmar ju på som rim ska ;) Religt fint
2007-10-04

    Pivvi
Rak och klar, bra rim och något många kan känna igen sig i! Bra *ler*
2007-10-02

  Thurizas
två av olika sort något de flesta kan relatera till i mer vaken ålder.
2007-10-02

  -Ulla Tilemo- VIP
Ja, suck. Vi har nog alla erfarenheter av detta slag. Gulligt skrivet, rim på rätt ställen. Bravo!
2007-09-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kan känna igen mig i texten på det sätt att jag har ett liknande fall med en Daniel.... Gillar hur du endast rimmar några få gånger i den korta texten...de får den att vandra framåt tycker jag..
2007-09-09

  Ola Rydberg
Mänskligt skrivet om realtioner
2007-08-30

    Tazara
kärlek, emh. Varför måste det vara omöjligt?
2007-08-12

    Tteresia
Att rimma är underskattat. Du rimmar härligt här.
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40