Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännvinet!

I brännvinets rus blir den fattige rik

Den fule blir vacker

I brännvinets rus är du smartare än själve Satan

I brännvinets rus liknar du Marlon Brando från hans ungdomstid

STOPPA PRESSARNA!!!!!!!!

I BRÄNNVINETS RUS ÄR DU

ODRÄGLIG

EGOCENTRISK

BRÄNNVINSDOFTANDE

PÅFLUGEN


SOV RUSET AV DIG FYLLTRATT!!!!!!!!!!!!!!!




Fri vers av hero40
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-27 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40