Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Kärleksgåva till en utvald

Jag vill ge dig en gåva min kära

Som ett ivrigt barn

jag öppnar min kupade hand

Fåglarna sjunger kärlekspsalmer runt omkring

och en nyckel av guld sig uppenbaras

Jag hänger den sedan runt din hals

medan jag drunknar i dina mörka ögon

Nyckeln skall vara din skyddsängel min kära

Och genast hördes änglarna gråta medan

de blåste i kärlekens trumpeter




Fri vers av hero40
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40