Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan kan ibland bete sig som en huggorm och faktiskt mycket värre


Huggormen

Håll alltid ryggen fri!

Den har reptilhjärna

oberäknelig

Välj dina jaktmarker

Tänk dig för innan

du sätter ner foten

du glömmer aldrig

den giftiga gadden

Var preparerad med

sanningsserum

till kropp och själ




Fri vers av hero40
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-31 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40