Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotik

Två kroppar möts

med öppna ögon

Underbara smekningar

skapar begäret

Våra ögon möts

och likt vintergatans stjärnor

omhuldras vi av dess kraft

Stjärnorna faller inför våra ögon

Vi är sammanflätade med varandra

Universum visar vägen

I vår lustfyllda passion




Fri vers av hero40
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-01 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40