Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRÅKORNA KRAXAR I ANKDAMMEN!

Herr anka och fröknarna anka
kraxar välbelåtet i ankdammen
Herr anka har tuppkamm!
En reservoarpenna har han
spetsat sin ryggrad med
Då och då ger fröknarna anka
och de andra ankorna i ankdammen
nytt och fräscht bläck till herr anka
som då plaskar likt en hormonstinn
ungtupp i ankdammen
medan de andra ankorna avundsjukt tittar på
De avundsjuka ankorna saknar tuppkam
och bläcket har sedan länge torkat i deras reservoarpennor
Ankbröstens herre är en kråka
och hans namn är herr anka
och det var det fina i kråksången







Fri vers av hero40
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-03 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40