Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är det jag beskriver


Hopplöst

en enorm sto rund sak. den var från början en makt som ingen kunde ge sig an på. men vad hände egentligen. folk började att styra över den, i början var de okej, men sedan gick allt till överdrift.

nu mår många dåligt, de finns hat och rädsla. så mycket hat och rädslor att de inte längre är roligt på den stora runda bollen(klotet)

vem säger vad som är rätt och fel... vem har gjort etik och moral egentligen.

de är så mycket olika viljor och om att de alla skulle komma överrens , de går bara inte..lika bra att inse att detta är värt att misslyckas.


ACCeptera, så är de bara. gå din egen värd och följ hjärtat ditt. för detta går rent ut sagt åt helvete annars..


och kom aldrig för att säga åt mig hur jag ska göra med mitt liv.


`EN MAN KAN LEDA EN HÄST TILL VATTNET. men,,,,, 100 MÄN KAN INTE FÅ HÄSTEN ATT DRICKA´




Övriga genrer av klingan_86
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-08-15 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klingan_86
klingan_86