Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sorgliga saker, grymma människor


ingen bryr sej

ibland får jag svårt med empati för människor, för vi lixom alla andra är så otroligt egoistiska, hur mycket manän säger nej


så jävla arg när man inser mer och mer hur sjuk världen är... ni djurplågare, pedofiler, psykopater, och låt mig inte glömma riktiga mobbare. tyvärr är ni inte värda ngt i mina ögon. jag är världens empatiska människa. men vi vet alla att ingen av er går att bota för ni är helt känslokalla.. ni är inte värda att leva helt enkelt och nu menar jag inte folk som skjuter ihjäl för självförsvar eller har kört på en katt av misstag. sådana som ägnar sina liv åt att plåga andra varelser och göra världen sur på citron för alla... dra åt helvete snälla. för när jag kommer till himmelen ska den vara klinisk ren från sådana.

bye




Övriga genrer av klingan_86
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-10-14 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klingan_86
klingan_86