Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Ryttarinna Minna!

Guppandes under månens sken
rider du mig i stormen
Den vita hästen Hero är jag
Min ryttarinna är Minna en
underbar kvinna


Du min ryttarinna
tyglar mig i stormen
med ridspö och fast hand
vid Mälarvikens strand


Stormiga Minna
du underbara kvinna
låt oss för alltid stanna
i älskogens timma
I vår underbara ritt
jag från dig aldrig vill bli kvitt




Fri vers av hero40
Läst 595 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 21:21



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
hehe humoristisk poetisk erotik,
mmm trevligt tidsfördriv :))
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40