Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den intellektuella arkitekturen utan ansikte



Ord är ord
Tanke är tanke
I marmor tecknar du ner
satans ord bevingade
av kärlek, hat och förtvivlan
Du sitter i glasbubblan
omgiven av svarta korpar
som bär på dina ord i sina näbbar
Dina ord studsar tillbaka
från glasbubblan
till din hjärnsubstans
och den mentala istiden inträder




Fri vers av hero40
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-23 22:03



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Åh underbar, har fått en ny favorit ser jag!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40