Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar av guld

Tungor mötas i åtrå
i slingrande dans
i sötma förenade
med värme och med glans


Suktan stoppar fruktan
i läppars behag
från rosenröda sinnen
i passionens lustfyllda jag




Fri vers av hero40
Läst 971 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-09-21 00:05



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
som också fyller betraktaren med värme och välbehag. Vackert.
2007-10-06

  Lejonhjärtas poesi
Härlig dikt där du använder dig av rimkonsten som du behärskar så väl, bravo!
2007-09-27

  Frökenfanny
ÅÅH perkfekt , :D så otroligt fin.
2007-09-23

  Last Word Spoken
ja, det var passionerade
vackra kyssar här

mm det är en konst det med kyssar,
du tycks bemästra den :)
2007-09-21

  Maria Zena Viklund
instämmer med mr Lando! ljuvlig sötma!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40