Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens träd

Kroppar mötas hud mot hud
värmealstrande friktionsfritt
i smekningar av vinden
i böljande blå nyans av
havets milda bris
i ögon bländade av solen i dagen
och av månen i natten
där finns vi i evigheten
sammanflätade med livets träd
i gudomlig passion
med kärlekens frukter på våra tungor




Fri vers av hero40
Läst 958 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-09-26 21:52



Bookmark and Share


  aol
så vackert flöde som bara brusar porlar ut i den vackraste poesi
2007-10-29

  coffe
mjuk,stark o vacker ..c
2007-10-14

  Yvonne
Vacker och själfull dikt.
2007-10-06

  Zmultron
vacker nästan som en smekning mjukt följsam
2007-10-06

  Thurizas
denna är mycket mysig att läsa
2007-10-02

  Catrin
Så vackert!! en släktsagas början...
2007-09-29

  Maria Zena Viklund
hjärtat jublar så vackert!
2007-09-28

  Lejonhjärtas poesi
I sanning en vacker kärleksdikt tycker jag som just börjat söka släktträdets rötter!
2007-09-27

  DanSan
*****************************

Mmm. . . denna låter sig väl avsmakas
med härligt doftande aromatiska ord!

*APPLÅD*

*****************************
2007-09-26

  DanSan
*****************************

Mmm. . . denna låter sig väl avsmakas
med härligt doftande aromatiska ord!

*APPLÅD*

*****************************
2007-09-26

  Just Emotions
wooooooow... ja behöver inte säga nå mer... \"It´s a Halleluja Moment\"
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40