Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita duvors vingslag

Vakna i glittrande glans för ögon
vid gryende horisont
i hägring för vita duvors vingslag
i svepande ljumma vindar
ur tidevarvets oändlighet
med sorglösa blickars
speglingar i solen




Fri vers av hero40
Läst 1004 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2007-10-06 21:41



Bookmark and Share


    liiinn
vackert
2007-12-13

  aol
så säreget vackert
2007-12-02

  Mack
En underbar känsla jag får. En som är högre än alla betyg. Jag drömmer mig bort.
2007-10-10

  sister mary
Åh, vilken bekymmerlös morgon att vakna till. Ljuvligt...
2007-10-09

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin!
2007-10-08

  Lejonhjärtas poesi
Ljumma vindar i dessa rogivande vingslag
2007-10-08

  Just Emotions
vacker o kärleksfull..
2007-10-08

  Mats Henricson
Stimulerande och drömskt ! Ger en positiv känsla och det behövs i dessa frustrerande tidevarv.....
2007-10-08

  Leif Furstedt
Kärleksfullt och vackert, sådär lagomt diffus.
2007-10-07

  Thurizas
vackert som en dröm
2007-10-06

  DanSan
*******************************

Helt underbart sköndansande ord här
hela dikten är som en ändlös smekning
av tillvaron . . .

*APPLÅDER*

******************************
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40