Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfylld längtan

Kvid i kroppslig
hettas vals
och smid järnet
med armar runt hals
till stråkars toner
i ljuvlig stämma
i glödhet längtan
som får dig att känna
doften av frukter
från paradisets skålar
för en och för alla
den för kärlek målar

I tidig gryningstimma
på blomsterbädd
du kan förnimma
purpurfärg
i läppars glans
i fuktigt avtryck
och utan sans
av lockrop till sköte
du hänförs
i ditt kärleksmöte




Fri vers av hero40
Läst 4395 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2007-10-16 07:16



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
wow!..=)
2008-05-16

  DanSan
*****************************

När jag läser denna underbara dikt
tänker jag på Bon Jovi . . .
\"Bed of roses . . .\"

du lyckas totalt att hänföra med dina
underbara ord vännen!

*APPLÅD och BOKMÄRKE*

*****************************
2007-12-01

  MadeleineD
Så vackert skrivit, fattar inte hur du får ihop alla ord. Underbar bild med!
2007-11-02

  sachie
trevlig dikt.men go rytm... en dans med ord, rakt till lusten. SNyggt skrivet.
2007-10-21

    Finedays
Erotisk, underskön balsam för kropp och själ (läs lem). Mjuka men ändå omvälvande ord som förpassar slafsig Hson-porr till papperskorgen, där också hör hemma. Förstås. / Finedays
2007-10-20

  aol
underbart
2007-10-20

  Catrin
ljuvlig erotisk dikt, och på rim (!) imponerad. Bilden är underbar.
2007-10-17

  "Silver" VIP
Det är fint att det är rim i den. Speciellt de fyra första raderna är heta och även \"doften av frukter från paradisets skålar\" är en härlig formulering.
2007-10-17

  isabel louise
fint!
2007-10-17

  Lena Krantz VIP
Ja den här texten rinner verkligen fram, längtansfullt och sinnligt, nästan av sig självt!
2007-10-17

  Inkarasilas
Smack sa det om den texten, mums.
2007-10-17

  Maria Zena Viklund
härlig erotisk mumma!
2007-10-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Otroligt vacker och känslosamt..mmmmmm
2007-10-17

  Just Emotions
så vackert... beundrar.. wooow..
2007-10-17

  Daniela Linder
jag måste nog bokmärka den mer bestämt. var lite gammaldags känsla i den... kan inte förklara det på annat sätt. väldigt bra iaf.
2007-10-17

  Daniela Linder
vacker och med mycket bra ordval.
2007-10-17

    Tazara
Mycket bra. Tack.
+bilden var jättesöt!
2007-10-16

  Leif Furstedt
Sensuellt, vackert. Gillar tempot i ordval och flöde.
2007-10-16

    Maria Malm
Urtjusigt och sensuellt.
2007-10-16

  Mats Henricson
Som alltid, vackert och stämningsfullt, du behärskar denna konst, inget tvivel om det . GREAT !!
2007-10-16

  Patrick K
vackert vackert, och en bild att njuta av!
2007-10-16

    Lindizz
väldigt vacker text..applåder
2007-10-16

  * Ammi *
Återigen bjuder du på en vacker kärleksdikt ..
tackar och applåderar!
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40