Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på ett moln

Vit som paradisets mjölk
är din hud som upptar
kärleksbädden som svävar
på himlens moln
medan vinden smeker kroppar
som lenaste sammet

Vi andas inte
det gör vinden
vinden är röd
havet är rött
blodet har förenats
och universum
har utmanats
av oss


Körsbäret i din mun
har färgat vinden
som leder genom
kärlekstunneln
med blodet som bränsle
likt röda rosors välbehag
som fröjd för ögat
när ljuset i blodröd sol
tar oss genom tunneln
tills explosionen
upplöser oss i universums
evigheters evighet















Fri vers av hero40
Läst 1467 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2007-11-10 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt!
2008-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken rann
när ni den fann
den känns så
vacker och sann
Man, vad Du dikta kan!
*******************
2008-05-12

  Kräm
jag fick en väldigt underlig känsla av den här. på ett bra sätt dvs. En lätt känsla som om man skulle ligga på ett moln och känna brisen svepa förbi. Aja, något sånt.. Väldigt fint skrivet!
2007-12-19

  "Silver" VIP
\"Vi andas inte
det gör vinden\"

Dessa två rader lyfter texten än mer och förstärker känslan av de två som en del av hela tillvaron.

Härlig känsla beskriven.
2007-12-02

  Just Emotions
applåder*
2007-11-28

  prinscess VIP
mycket vackert skrivet
2007-11-26

    Lindizz
Mycket vacker text!

\"Vi andas inte
det gör vinden\"

dessa rader flög rakt in i hjärtat, gymt bra.
2007-11-26

  Mats Henricson
Fantastiskt kolorerad kärleksskildring ! Färgsprakande och intensiv !!
2007-11-12

  DanSan
****************************

Helt underbart besjälad kärleksdikt
som tar stora höjder i besittning!!!

*APPLÅD*

***************************
2007-11-11

  * Ammi *
mkt vacker kärleksdikt,gillas!
2007-11-10

  Patrick K
mycket fint! :)
2007-11-10

  Teresia Ridell
Som en varm dröm av längtan. Att älskas i oändligheten. Vackert !
2007-11-10

    Maria Malm
Vackert i kärlekens tecken.
2007-11-10

  Thurizas
ujsan,,lite erotik så här på morgonen,men endå inte ju=) fin fin och röd som kärlek.
2007-11-10

  Michaela Dutius
Oerhört vacker kärleksdikt och bild av människors innerligaste förening
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40