Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gravstenen

Gravstenen talar
i tystnad under
lummig ek
och där minns jag
dig med kärlek

I graven finns
ditt minne
som vilar i
mitt sinne
och i längtan
jag gråter
och önskar dig åter
till livets ljusa vandring
på blomster i rus
som följeslagare
på vägarnas grus




Fri vers av hero40
Läst 1198 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2007-12-02 22:13



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert.
2008-10-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
För kärleken
finns inget stopp
ständigt den dyker opp
så mitt i saknaden
blir den, som ett hopp!
Bokmärks!
************
2008-05-12

    Tro
Otroligt vacker dikt. Gillar den.
Känner stillheten o saknaden under den lummiga eken.
Kärleken når över alla gränser.

/ Tro
2008-01-09

  aol
blev så rörd över din sanning
2007-12-21

  issac.a.m
Vackra rader som målar tystnaden..
2007-12-06

    höstblomma
..vackra sorgsna kära minnen ..fint
2007-12-04

  * Ammi *
vackert om saknad
2007-12-03

  Leif Furstedt
Vackra välsmakande ord, stilistiskt.
2007-12-03

  Daniela Linder
supervackert. blir lite rörd i hjärtat! saknad är så sablans svårt att beskriva men du gör det så bra!!
2007-12-03

  Mats Henricson
Måste vara en mycket fin person som vilar där eftersom du har formulerat en så, helt suverän och värdig hyllning !
2007-12-03

    Maria Malm
Sorg, saknad. Men också ett minne av kärlek, som vårdas.
2007-12-03

  Thurizas
vacker dikt, sorgsen men vacker. dock så hade jag nog föredragit den mer om den hade mindre andrum.som.. gravstenen talar i tystnad under lummig ek, och där minns jag dig med kärlek.. osv.

men som sagt en mycket fin sorgsen dikt om att önska någon lycka och välgång i det nästa.
2007-12-02

  Patrick K
sorgligt vackert! fint skrivet
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40