Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens hand

Ta min hand
och fånga min nakna själ
i nattens ensliga boning
när gryningstimman
övervinner mörkret
och ditt anlete
fångar blodröd sol
Kasta då dina handskar som
i vänskapens band
stoppar händers friktion





Fri vers av hero40
Läst 1286 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2007-12-05 17:56



Bookmark and Share


  sulimaa
Har man bara vänskap kan man leva i den mest karga omgivning...underbara rader...
2009-07-21

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-10-14

  friheten
Vacker!
2008-07-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, utan
skyddande omslag
i kärlekens tag
ger den bättre
feeling och drag!
Underbart beskrivet!
******************
2008-05-12

  Diffusiaria
en fin dikt
2008-03-06

    Tro
En härlig uppmaning.Ta min hand o fånga min nakna själ...
Jättefint skrivet ,ger en härlig känsla i kroppen .
Äkta vänskap.

/ Tro
2008-01-09

    höstblomma
..mycket fin :-)
2007-12-12

  Daniela Linder
mycket vackert. gillar \"fånga blodröd sol\". sticker ut lite.
du berör helt klart med denna dikt.
2007-12-08

  Leif Furstedt
Fin känsla, förmedlat på ett lugnt och vackert sätt.
2007-12-07

  Agnes B* Lörinczi
fin vänskap du beskriver, då den delas med den man älskar, som jag läser det hela. gillar också titeln! snyggt
2007-12-06

  Lena Krantz VIP
Fint fångat om hudnära vänskap!
=o)
2007-12-06

  © anakreon VIP
En bön som stiger mot himmelen i en tillvaro som förlåter all vanmakt, ensamhet och ondska.
Måner är \"amen\" att rättvist betyg...
Carl-Erik
2007-12-06

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig känsla som får mig att vilja läsa mer!
2007-12-06

  Mats Henricson
Fin liknelse, just det där med kastade handsken ger en positiv kick....
2007-12-06

    Maria Malm
Fin text..ja, bort med handskarna som är i vägen för händernas längtan till varann.
2007-12-06

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt bra diktat om den nära vänskap som inte behöver kläs i handskar...vackert!
2007-12-06

    ej medlem längre
Vackra ord till passande bild : )
2007-12-05

  Maria Zena Viklund
så vackert!
2007-12-05

  * Ammi *
i ord och bild talar du om hur viktig vänskap är, på ett mkt snyggt sätt ..
2007-12-05

    Lindizz
väldigt vacker text, om vänskap. Applåder.
2007-12-05

  Lejonhjärtas poesi
Tjusigt om vänskap som är nog så viktigt här i livet, bravo!
2007-12-05

  Patrick K
vacker text och jag tycker bilden passar in bra :)
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40