Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan ta din charm

"Jag vill vara med dig!" Säger du och ler.
Jag smälter, jag dör! Men det är inget du ser.
Jag vill inte visa, vill inte verka lätt
Jag vet, det låter konstigt, men så är mitt sätt.

Vi pussades en gång, och jag blev varm
Varför står jag inte emot, Fan ta din charm!
Du känner mig bra, men jag tror inte du vet
Att jag tänker på dig varje kväll, och blir väldigt, väldigt het.

Du gillar nog inte mig, är i alla fall inte kär
Det är därför jag inget visar, det är därför det tär
när du säger att vi är så bra vänner
och du inte har en aning om hur jag egentligen känner


Men en kväll var vi på fest
Jag trodde först det var ett test
När du tryckte mig mot väggen och sa:
"Jag står inte ut längre! Det är dig jag vill ha!
Jag älskar dig, det har jag alltid gjort!
Snälla lyssna bara! Jag lovar, det går fort.

Jag har försökt att alla känslor dölja
Men jag är trött på att varje kväll ansiktet med tårar få skölja
Jag vet att du antagligen inte känner som jag,
men du måste förstå, jag tänker på dig varje dag!"

"Var tyst" sa jag, "Och kyss mig nu!
Det finns ingen så underbar som du!
Du är mitt allt, och jag älskar dig,
Hur kunde du någonsin tvivla på mig?"




Bunden vers (Rim) av Virvlande
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-23 20:58



Bookmark and Share


  Holgerhuva
Du är min favoritpoet ;)
2009-10-26

  jagvarfeg
Jätte mysig dikt, känner igen mig i känslan,
bit vis i alla fall. Och om inte så kan jag förstå
känslan när man läser den.

"Hur kunde du någonsin tvivla på mig?"

otroligt bra slutfras, i love it!
2009-10-24

  Idilia
Häftig känsla att läsa något på rim men med så enkla och vardagliga ord, jättefint
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Virvlande
Virvlande