Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 5 /Juli - 08


del 1

jag tror
det var någonting
någonting mellan ögon
o mellan händer

Och mellan varma kroppar som möts

någonting om desperation o trevande
och att stanna upp o njuta utav

jag tror
det var någonting
någonting om grenen som rör sig i vinden
och om den där trasiga ljuslyktan i fönstret

jag tror
det var någonting
någonting om alla dom där språken,
som inte alls har med ord
att göra




Fri vers av en blomma för dagen
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen