Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 13/Juli - 08


del 2

Jag tror att det var
någonting med att våga stå kvar
trots nakenhet och dagsljus

Någonting med att hålla huvudet högt
o våga lita på
att alla bitar kommer att falla på plats

Jag tror att det var någonting
med att släppa taget om kanten
om att våga hoppa rakt ut

Jag tror att det var någonting med att våga
flyga fritt
Någonting med att våga väcka sin inre musik

Jag tror att det var
någonting hos dig
som väckte hjärtat, i mig





Fri vers av en blomma för dagen
Läst 510 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-19 00:12



Bookmark and Share


  agneta pichler
ycket bra skrivet..

stående ovantioner..
2013-01-16

  Stensamlaren
I like! **muah**
2008-10-01

  coffe
underbara ord som tilltalar och skapar en känsla av att flyga och att våga lita på sin intuition...den röst som bara finns om jag lyssnar noga på mitt hjärta..underbara strofer med känsla i..kram c
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

en blomma för dagen
en blomma för dagen