Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppars passion

Dina läppar talar
med ömhet ett språk
som ljumma vindar
runt stigar och stråk

Du fuktar min själ
och lekamen
med din tunga
som fruktens sötma
ger flämtan i min lunga
av lustens passion
och hudars friktion
jag bär dig till stranden
under blodröd sol




Fri vers av hero40
Läst 1919 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-10-14 18:39



Bookmark and Share


  sulimaa
Den var snygg!! Ger rysningar utmed ryggraden...
2009-07-21

  Sturesdotter
talande text tilll en mycket talande bild
2009-07-19

  Erik L
Passionerad dikt. Bra skrivet och det var länge sedan jag läste något av dig. Det var värt sin väntan.
2008-10-31

    ej medlem längre
lysande
2008-10-16

  Della K
Så himla mysigt.... :)
2008-10-15

  Lyckohäxan Enediel
Wow...gillar denna!
2008-10-14

  Blåbäret
härlig passion...sötman känns på tungan
2008-10-14

  LassO
som att försöka käka munk, utan att slicka sej om läpparna... ;=)
2008-10-14

  Nasrin
wow!
passion , erotosk.
Strålande!
VACKERT!
2008-10-14

    Bellissima
Tjusigt!
2008-10-14

  Larz Gustafsson VIP
Strålande!
2008-10-14

    sunnanvind
Vackert passionerat!
2008-10-14

  * Ammi *
Oh, här var det sockersöt passion
2008-10-14

  Sladjana Zubcevic
Vackert.
2008-10-14

  Lejonhjärtas poesi
Passionerad comeback som heter duga, bravo grabben detta är poesi!
2008-10-14

  Mats Henricson
Stilfull och elegant erotik utan tillstymmelse av vulgariteter, mycket smakfullt ! Bokmärker detta grandiosa epos !
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40