Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågskvalp i november



Nu har vi trampat
bråddjupt vatten
länge nog
och drunknat
i varann.

Ta mig
till klippan nu
så mina vader
får vila
runt din rygg.

Vågskvalpa mig djupt
så ska jag gunga dig mjuk.
Det är november nu
så låt oss smälta samman.








Fri vers av Vildvittra
Läst 491 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-11-24 22:35



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön och livsjudande dikt i och till allt !!!
2008-12-03

    Bim
...så mjuk och fin
2008-11-26

  Nayienna
Typisk sammansmältning som behövs i november.
Vackert!
2008-11-26

  Bjarne Nordbö
i SANNING UNDERBART.

(vill byta mot maj)
'
men det är jag det
2008-11-25

  Aisha VIP
....underbart....
sensuellt....vackert.....
2008-11-25

    Al Lanzon
Snyggt och förföriskt!
2008-11-24

    Willma
myspys!
Jag blir käär!:)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Vildvittra
Vildvittra