Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Version 2 efter tacksamt mottagen kritik.


Dragningskraft


Även december
till trots
bygger svalor bo
i din taknock.

Även vinter
till trots
spirar frön
i stelnad jord.

Och hela världen
och allt förnuft
till trots
dras mina steg
mot ditt hus
om natten.








Fri vers av Vildvittra
Läst 457 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-08 00:10



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vackert!
2009-10-14

    Al Lanzon
Ljus i mörkret!
Fint skrivet!
2009-01-22

    Gårdagen
underbar poesi.
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Vildvittra
Vildvittra