Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I broarnas stad



I staden
där du bor
välver broar
över glittrande vatten
som virvlar
mot det stora fria
som du...







Fri vers av Vildvittra
Läst 385 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-21 23:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
"som Du " i broarnas stad, kanske en ansats till brobyggare mellan människor...
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Vildvittra
Vildvittra