Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt ditt ansikte lysa över mig



Du behöver inte
välsigna
och bevara mig...

Allt jag vill
i detta nu
att du vänder
ditt ansikte
till mig
att du låter
det lysa
över mig

att du
är mig nådig
och ger
mig frid
bara en stund...
snälla.

I Förförelsens, Samlaget och den hejdundrande Orgasmens namn.



Amen





Fri vers av Vildvittra
Läst 436 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-29 23:25



Bookmark and Share


  systeringer
Oj, vilken härlig bön! Hoppas du blev/blir bönhörd!
2009-03-03

  Kristina Wallbing
Helt underbart! Applåder!
2009-01-24

  Bjarne Nordbö
Helskön, hoppas det funkade.
2009-01-13

  Gryft
Snygg bön =)
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vildvittra
Vildvittra