Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinyl


Du virar dig
runt runt runt mig
33 varv
av melodiös värme.

Med frostad yta
smälter jag dig sakta
till mötes
där februari
isbeklätt
min fasad
till tystnad.

I mars smältdropps
kondenserad hetta.
höjs våra sinnen
en oktav
där rymd
och frihets toner bor
och dina vingar
glöder.








Fri vers av Vildvittra
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-02 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildvittra
Vildvittra