Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tiden som stod stilla om natten



Det föll så mycket trådar
i tiden som stod stilla om natten
och jag avhöljdes sakta
lager på lager
och från dina läppar
föll ord som snö
och tappade sina
konturer i dunklet.

Där och då
duggade mörkret stilla mot oss
vi nakna och vilsna
vi vakna
vi som alltid var på väg
fast tiden stod stilla
om natten.






Fri vers av Vildvittra
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-24 12:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
välformulerad poesi som förmedlar mej känslor av tids tankar och vandringars vägar, viss tvekan inför vägvalet...kanske ...
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Vildvittra
Vildvittra