Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda som betyder

När mamma aldrig lyssnar
När vännerna inte finns kvar
När skriken aldrig tystnar
Så är du den enda jag har.

Det är hos dig jag känner mig trygg
när alla andra pratar bakom min rygg
Jag älskar dig mer än ord
Du är den bästa på denna jord




Fri vers av dunkar
Läst 580 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-05-18 15:32



Bookmark and Share


  Pet
Lyser stark på min himmel, är en diktstjärna!
2009-05-21

  Anna Nickolausson
Orden bär verkligen ett djup en mycket fångande dikt
2009-05-19

  Bängel
Du skriver så vacker, Pärlan. Jag älskar att läsa dina underbara texter.
2009-05-18

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
Applåd!
2009-05-18

    sårosa
underbar
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

dunkar
dunkar