Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...samvaro att dela på utrymmen i tid och lust...


Inför dig.

När skymningen faller
stiger jag in i ett rum och ser in i dina ögon

Jag håller i en tråd
utrullad
ur sitt nystan och som alltid väljer en ny väg
jagad
springer jag ut i skogen
som ett villebråd, ett utvalt offer

Där är jag en spegel, som inför dig
avslöjar
sina handlingar och du är min nakna gräns emot rummet
Och innan jag saknar dig
i väntan på att mina svar ska mogna
hänger
din doft kvar här omkring mig




Fri vers av Jastproject
Läst 655 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-06 12:31



Bookmark and Share


  aol
myket fint så nära berörande skaldat här
2016-03-11

  oMareld
gillar ditt sätt att skriva och förmedla känslor så bra!

gillar den här väldigt mycket

Älskar Titeln

giver mig inspiration
2010-01-09

  Cosmic Johanna
En vacker känsla du fångar upp med dikten.

öppen för tolkningar och en hel del mystik.

kosmoapplåder!
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject