Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...igår så regnade det, det gör det även i dag...


Faller ut.

Jag känner ditt huvud mot min axel
Skymningen kryper in
in mellan kontraster
mellan öppningar och fönster

Mitt mellanrum rullar
fram över golvet.
Lutar sig ut mot kanten till natt

Skymningen vaknar upp
På led
På språng
På spaning och i lust

Vi lyssnar och vandrar ut i det
vibrerande landskapet som ligger omkring oss

Min famn vilar och
natten har öppnat sig

Vi söker vägar
platåer som ännu finns
där inga skuggor kryper fram och hänger på oss nya skuggor

Och det är bara ditt huvud jag känner nu
Mot mig
Mot min axel




Fri vers av Jastproject
Läst 580 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-12 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject