Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekssaga

Lilla vän minns du den sommaren
då vi pratade världen
antikens Rom och Athen
och när jag kysste din panna len
och när jag upptäckte din navel
likt en världsomsegling under havet
och min darrande hands famlande
när den nådde världens medelpunkt
och när ordet älskar dig gav ett eko
som berusade oss under blossande kinders
längtan till evighetens förening
och jag minns lilla vän, Rom och Athen
och när vi älskade under lampans sken




Fri vers av hero40
Läst 999 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-23 11:19



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Wow- vackert! Så fint! Innerlig känsla!
2016-12-06

  Lejonhjärtas poesi
Underbar är denna kärlekssaga!
2009-07-29

  issac.a.m
Vackert skrivet...
2009-07-24

  * Ammi *
verkligen en fin kärlekssaga!
2009-07-23

  Aciom
snygg!
2009-07-23

  Mats Henricson
Varm nostalgisk kärleksresa som du skildrar milt och finstämt...
2009-07-23

    ej medlem längre
vackra rader
2009-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt detta med medelpunkten!
Jag har ofta reflekterat över detta, hur mycket som egentligen roterar kring just denna (kvinnans) medelpunkt.
2009-07-23

  Sturesdotter
likt en älv
en forsande, levande, vibrerande

ger mjuka känslor
2009-07-23

  sulimaa
Åh så innerligt vackert...dina rader är mjukt smeksamma....
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

hero40
hero40