Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hel del omkring oss bara är i ett varande - vi kan ta del av det! 


Sen avtar den.

På avstånd sjunger den
Ingen blir förvånad
Naturligt och alltid
Solen vandrar över dagen
Ängen glider sakta ur sin daggvåta dräkt
Sen avtar det

Den bär fram mig ur skogens djup
Bär mig fram över ängen
Bär mig ut med slutna ögon
Sen avtar det

Ett par dallrande grässtrån leker med grantopparna
här över ängen
här mot horisonten
Sen avtar det

Den viskar upp mig igen
Vinden som för mig mot det vida vilande
Sen avtar det




Fri vers av Jastproject
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-25 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject