Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..inget är sig likt...


Min vakenhet

En karavan rider igenom ökensanden
över och längs krön
följer en väg ner mot oasen

Tystnad och vind leker med ögon
öppnar upp bortglömda tankar
hänger bilder på rad
utmed
stigar och färdvägar

De griper tag i mig
Drar mig upp ur min sömnighet

Omkring mig i natten dansar fjärilar
Månen följer mig med sina ögon

Jag lyfter mig fram över grästuvor
Jag är i mitt land
Jag är min karta och Jag drömmer ännu

Jag är i min vakenhet
ser en karavan rida igenom ökensanden
över krön
följa en väg ner mot oasen




Fri vers av Jastproject
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-27 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject