Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...efter regnet glittrar regndroppar...


Små stjärnor

Ett galler
Slingrande växter
En ram i genomskinlighet

Hängande utsikter
Staffli i naturen
Utställda – strategiskt

Solen väntar
Lägger grenverk på marken

Dagen vilar i daggdroppen
Små stjärnor väntar på skymningen
Genom galler växer dagen.




Fri vers av Jastproject
Läst 481 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-06 20:07



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Jastproject!

Njuter av denna promenad i höstregnet. Väldigt fina bilder. "Genom galler växer dagen" Vackert! Hälsar vännen Fredrik
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject