Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och där ingenting till synes kan existera finns det ännu något nytt...


Svar av frågor

I en ljus förmiddag
öppnar min andning en grind
ut över mot det ogreppbara
Jag stiger ut i en rymd
där svajar jag i vinden

Slingrande vägar vrider sig
Jag stiger fram i mina upprepningar
Jag svajar i vinden

Jag ser horisontens
Jag håller upp grinden
Jag svajar och står öppen ut över mot det ogreppbara




Fri vers av Jastproject
Läst 566 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jastproject
Jastproject