Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

MissCaylin

VIP icon
Female icon från Göteborg


Dagbok

Dagbok - Mars 2020

« Tillbaka till dagböckerVar ett litet tag sedan jag hade behov av att skriva ett dagboksinlägg, men nu kände jag att det var dags igen... Bilden på mig är från 2012, redigerade den i en app som heter Photo Lab.

Söndag den 22 Mars 2020

Utelämnad

Läste för ett tag sedan efter att ha gjort ett stort test att jag har en personlighetstyp som gör att jag tar saker personligt, bland annat. Kanske är det det som delvis spelar in i detta?

På senare tid har jag känt mig utelämnad. Kanske är det delvis mitt eget fel för några av dem som gjort att jag känt så har jag inte så nära kontakt med längre. Men jag är inte den typen som så ofta orkar ses, inte för det är något personligt mot personen i fråga utan för jag delvis är en ensamvarg. Att umgås för mig går i perioder och även om detta var ett tag sedan så är i alla fall inte nu den bästa tiden nu med denna Corona. Vad jag mer ville skriva av mig om var att jag på grund av min brist på att ses och höra av mig har fått uppleva att inte få svar på saker fast en diskussion har påbörjats, det stör mig lite och jag känner mig förminskad fast jag försöker intala mig att personerna ifråga kanske inte gör något medvetet.
Något annat jag tagit upp tidigare här i min dagbok är min relation till vissa familjemedlemmar. Blir påmind ibland hur dåligt det är. En person som inte svarar eller är aktiv i diskussioner som rör även honom men han kan däremot svara mitt andra syskon. Jag vet att deras relation är bättre än våran men det gör mig ändå ganska ledsen att känna mig så utelämnad här, jag har ändå försökt ganska mycket.

Jag nös precis så fruktansvärt mycket så jag tappade fokus på detta, gick och snöt mig och kom tillbaka till mobilen (det är förresten den jag brukar skriva på numera här och på de flesta ställen trots att jag har både dator och en ”padda”). Så nu tog orden slut. Fick nog ner det huvudsakliga i alla fall. Då får vi se när jag kommer tillbaka igen här till dagboken. Som ni kanske märkt skriver jag inte så mycket poesi nu heller men det kanske kommer något mer där snart också, när inspirationen sätter igång.

 

2020

augusti (1)
mars (1)
januari (5)

2019

december (1)

2012

oktober (1)