Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
User avatar

TrollTörnTrappan

VIP icon
47 år Male icon från Göteborg


Böcker

FÖRRÅD (inblick i somliga människors)

« Poeter.se alla böcker | « TrollTörnTrappan alla böcker | « Tillbaka till bokomslaget


  och tillika framför allt FÖRRÅD # 15


instoppad människa (100-ordsHistoria # 037)

 
Här har någon stoppat in en hel människa. Den ligger på hyllorna, i regel en i taget. Rör det sig om vederbörande själv eller en annan person?? Vi ser hur kavajens form tyder på en skådis, av den narraktiga sorten. En tillkämpad vanlighet vilar bedrägligt över det ostyriga leendet. Mellan tassarna håller människan en dammig nyckelknippa, som gick det enkelt att komma in men knappast ut. Tillståndet varierar från död till uppspelt. Tusentals tomma russinpaket skräpar bland buteljerna. I ett förråd förra året såg vi en liknande konstitution. Vi var på vippen att offentliggöra upptäckten, men sånt får förrådsinnehavaren ombesörja.

 

 

 

 
Prosa av TrollTörnTrappan VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2010-06-21 21:03

* Spara bokmärke
* Kommentera text
* Privat textkritik
* Skriv ut
* Spara som PDF


Bookmark and Share


TrollTörnTrappan VIP
Mjanä, inget mord, möjligen försök till självkloning, men mest ett resultat av att jag stoppade in den kryptiska meningen sist av alla. Så jag undrar också.

Skådespelaren har låst in sig (i en ensamhet eller ett beroende). För variationens skull ägnar han/hon sina sinnen åt de olika hyllorna, men har säkerligen svårt att skilja minne från nu, föreställning från kropp. Resultatet blir ibland att flera positioner överlappar varandra. Eller så kastar människan sig i sömnen snabbare än ett ögonblick mellan högt och lågt.

Jo, vi säger så :-) Psykologin lutar åt det symboliska hållet.
2010-06-28

  näver de anima
Att det var en narraktig skådis måste ju tyda på att det snarare var någon sorts kloning eller kombination av styckdöd och kloning, som en avhuggen mask ungefär
2010-06-24

Nanna X VIP
intressant förrådsinnehåll. jag funderar över innebörden av "Den ligger på hyllorna, i regel en i taget." kloning eller styckdöd?
2010-06-23

  < Nästa text
< Föregående