Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fiktiv berättelse/dikt. Lämna gärna konstruktiv kritik, för min förbättring.


Vi ses snart igen!

Jag gick ut

utan pengar

De andra väntade med menyerna i hand

stirrandes ut i mörkret



Jag ser mig om

Var tusan...?

hmm...

Jag frågar

hon är danska

jag går vidare





tre killar röker

jag frågar

en tittar sig omkring

en ställer sig bakom mig

en står kvar





En knuff!

i ryggen

Ett hugg!





Längre och längre in

det går långsamt

O, långsamma, långsamma smärta!!!

den dras ut

Dom är borta nu

jag ligger kvar

ensam, läckandes på kullerstenarna.

Jag är rädd





Min vän springer

"Rickard! Rickard!"

"Se på mig"

Jag kan inte svara

Smärtan förlamar mig

Han ringer ett tresiffrigt nummer

Mitt sinne försvann

Jag är borta













En varm säng

Vita väggar

Vita möbler

Vitt ljus

Jag känner ingen smärta längre

Jag är lugn, lycklig




En biloycka senare

Sitter min mamma där

Vid sidan av mig

hon ler

jag ler



Därför säger jag nu till allt och alla:

Jag är klar

Tack för mig

Jag älskar er

Jag kommer sakna er

Men vi ses snart igen






Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-08 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel