Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmast himlen

närmast himlen
blommorna sprider sin kärlek till de små
genom doft som försiktigt kittlar deras kinder
de reser sig i lycka och spontaniet
med små nakna fötter
springer, springer
över ängens sköna gräs
träd i en cirkel
omfamnar några barn
som leker utan regler

längst bort i hörnet
föräldrarna ler
de minns
så väl

Många år har gått
men ändå
de forna dagarna
är så nära

en gång i tiden
har också de
varit närmast himlen




Fri vers av Kanskerättkanskefel
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-15 22:10



Bookmark and Share


  blå fjäril
Vackert skrivet, och tänkvärt...
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Kanskerättkanskefel