Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår ur natur

Närvaro är naturlig

den bara finns

utan tankens hjälp

och fanns även innan vi

tänkte oss vara någonting

den är utan ansträngning

som en underliggande

stillhet av tyst medvetenhet

den är vår sanna ur natur.




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-08 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP