Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farewell To The Fairground

Farewell farewell

Att avsluta skall vara så svårt..

Hej då

Adjö

Farväl

Får inte fram orden ...

Kan inte gå

benen

förlamar

gör mig svag och feg

Vill inte skada

men borde inte stanna

Tar sats
sats från bröstet, benen tanken...

den tar mig inte långt



Förlamningen håller min hand


Jag står kvar på samma plats.




Övriga genrer av Nadice
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-08 23:25



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Paralyserande.

(så pass bra alltså!)
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice