Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prins hatt under jord

eller kanske prinsessan hatt under jord...
Obekvämt
Pinsamt
Ångestfyllt
Katastrofalt

Ibland vill man bara vara underjord, med en hatt.




Fri vers av Nadice
Läst 442 gånger
Publicerad 2008-05-18 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadice
Nadice