Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så menat Så rätt Så fel

När du log blev jag varm
Varm inombords

Som om jag just sprungit igenom något
En glödhet eld i början av maj

Vi klickade
Som om vi var ödet

Det var så menat
Så rätt
Och så fel

Jag visste att du ville
Liksom jag
Men ingen av oss kunde
Vad skulle då bli av?

Du tillförde mig en känsla
Som jag aldrig upplevt förut

Jag kan inte sätta ord på det
På vad det var

Så fort du dök upp
Föddes det fjärilar i min mage
Och jag började drömma
Långt långt bort

Till en annan värld
Till vår värld





Fri vers av förattjagvill
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-10-09 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

förattjagvill