Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens glödande hetta

En kvinna och man

förenade i kärlekens

glödande hetta

känner att "vi" är de enda rätta.

Salta tårar fyller ögon av lycka

vem bryr sig om vad andra må tycka......

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-10 21:02



Bookmark and Share


  livsdans
Ja...det är så den varma passionen ska kännas!
2009-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP