Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åtskilliga gånger har jag kastat en frisbee när min kompis Mårten kommit och kastat upp den på taket, han är en sådan där filur som aldrig dragit sig för att klättra upp och hämta ner den, utom en gång då den fick ligga kvar, jag grät förlusten


Jag såg filmen La Strada en sen kväll, bakom pappas fåtölj jag kröp





...jag såg aldrig animalen och jag åt
en kyckling för någon vecka sedan
sedan fisk och förskräckelse därtill

jag har ju sagt till mig själv
åtskilliga gånger
bli vegetarian för jävulen

men tror du jävulen
bryr sig ett dugg om det?

Tror du jag lyssnat till mig själv
då jag med djärvhet
tog mig själv i örat och viskade in i det
'bli vegetarian...'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-11 19:17



Bookmark and Share


    Jnåt
gillar ordvridningar av denna typ! :-)
2009-10-12

  peter markurth
la strada är min favorit, 1954...
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP