Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge livet plats

I skogen av tankar

är det viktigt att gallra

annars blir det igenväxt

och snårigt.

De tankar som rör praktiska saker

får stå kvar.

Men tankar på hur "man", "dom" och "det" borde vara

kan man bortse från.

Även skrämmande 

eller lockande  tankar om framtiden ignoreras.

Plötsligt blir det luftigt och fritt

livet får ta plats där förr var skymt.

Solen tränger fram och vackra rosor

blommar i den inre trädgården




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-11 19:27



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
Bokmärkt.
Tack!
2009-12-24

  Miss Mod
Jättevacker och tankevärd.
2009-10-14

  poetryGirl
så vackert!
2009-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP