Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsen har åsneöron

Kvällen förskjuter dagens färger
Mot det sanna
Eller mot det osanna
Förblir osagt
Men klart är
Att någonstans
Blir ögat lurat

Höstdagen
Som glider mot sitt slut
Sliter tag i himmelens trasor
Och trädens ömsade vingar
Griper efter det sista halmstrå
De någonsin känt till

Vinden spelar rödbrun
I parkens rasslande klockspel
Sjunger stilla:
"Prinsen har åsneöron"
"Prinsen har åsneöron"




Fri vers av NevskijProspekt
Läst 701 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-11 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NevskijProspekt
NevskijProspekt