Skönt att slippa försvara sig mot egenrättfärdiga och uppblåsta fariséer, som är maktmänniskor och manipulatörer och fiender till allt det Gud vill göra." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skönt att slippa försvara sig mot egenrättfärdiga och uppblåsta fariséer, som är maktmänniskor och manipulatörer och fiender till allt det Gud vill göra.


SOLA FIDE


möjligen en aning

blyg och skygg

önskar dig en tro som

gör dig trygg

slår ned blicken

lite grand ibland

står för det du står för

står i brand

Någon räknar dina

huvudhår

Någon som vet allt om

hur du mår

Han som valt att tala

genom mig

Han vars fadershjärta

brast för dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090602





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-12 17:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tro förmedlat med kärlek...fina ord i dikten.
2009-10-12

  Måna N. Berger
Tron allena. Fin text!
2009-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP